Kicksparkkailua

Nokia test team Rovaniemi 2016-03-17 -11

Muutama viikko sitten työpaikkamme asiakkaalla oli virkistyspäivä Rovaniemellä. Yllätettiin heidät ja vietiin kokeilemaan valjakkourheilua. Otettiin Remu ja Speedy vetämään Kickspark-potkureita. Jäinen reitti jännitti myös meitä aluksi, mutta hommasta selvittiin kunnialla läpi ja kaikki oli innoissaan lajikokeilusta. Koirien voima yllätti ja alun vastatuulisosuuden jälkeen kun tultiin myötätuuleen, päästiin kokemaan myös vähän vauhdin huumaa.

Next Section
kuva Esko Nevala
Napapiirinhiihto

Viime viikonloppuna käytiin hiihtämässä napapiirinhiihdon 40km matkat. Vesku hiihti palju.eu:n väreissä. Alkumatka meni kärkiporukan mukana, mutta ilman koiraa hiihtämättömyys näkyi ja meno hiipui puolessa välissä. Viimeisellä kympillä luistokin loppui vähän kesken ja lopussa takaa tuli vielä 5 hiihtäjää ohi. Lopulta 14. sija, aika oli jotain 1h 56min. Katin hiihdot on muutenkin ollut vähäisemmät tällä talvella, mutta silti hyvä 5. sija naisten sarjassa. Kati jaksoi vielä hyvin Jokkavaaran lenkin edellä menevien naisten mukana, mutta sen jälkeen voimat loppu ja naiset pääsi karkuun. Molemmille kisa toimi hyvänä pitkänä harjoituksena.

Iina hiihti Konttisen kisoissa 4 vuotiaiden tyttöjen sarjassa hienosti ja monen ohituksen jälkeen sijoitus oli lopulta 9. Tärkein eli suklaapatukka ja mitali maalissa tuli saavutettua. Ja maalissa hiihtäjän piti tietysti kaikkensa antaneena istu hankeen puhaltelemaan hetkeksi, kuten Kaisa Mäkäräinen edellisen päivän MC kisan voiton jälkeen.

WP_20160319_003[1] WP_20160320_001[1]

Next Section
RPKK Mestikset

Edellisen sunnuntain Konttisen hiihtokisoista innostuneena Iina kävi keskiviikkoiltana Ounasvaaran hiihtostadiolilla hiihtämässä Pirjon Sprintti kisoissa. 100m matka taitettiin kahteen kertaan, alkuerässä ja B-finaalissa. Sarjan kärki (6-vuotiaat) menivät jo tasatyönnöllä vauhdikkaasti tuon pätkän. Iinakin hienosti  vuorotahdilla sen hiihti parantaen aikaansa finaalissa. Ja uurastus palkittiin karkkipussilla ja mitalilla.

Tämän jälkeen lähdettiin vauhdilla Nivavaaran ladulle jonne olimme organisoineet avoimet Rovaniemen palveluskoirakerhon mestikset. Nivavaaran valaistua latua sai kiertää joko yhden tai kaksi kierrosta.  Vesku luovutti flunssaisen olon vuoksi hiihtovuoronsa Katille ja toimi kisan järjestäjänä sekä ajanottajana. Latu oli jäinen, mutta hiihdettävä. Ensimmäisessä lähtöryhmässä oli Batmanin vuoro startata. Perässä hiihtäjällä meni ensimmäinen kierros jäisyyteen totutellessa. Toinen kierros mentiin jo vauhdikkaammin. Toisessa lähdössä oli Speedyn vuoro startata. Edellisenä päivänä Speedy jätti lenkin väliin ruuan toivossa. Tänään oli siis todella hinku päästä juoksemaan.  Vauhdilla mentiikin, tuplaohitus tilanteessa vähän tapahtui ja perässä hiihtäjä onnistui sotkeutumaan taas kerran suksiinsa ja kaatumaan.

Mestiksissä oli ladun jäisyydestä huolimatta mukavasti porukkaa, kiitos vain kaikille mukana olleille!

Next Section
Rauhallinen pääsiäinen

paasiainen2

Pääsiäisenä on otettu rennommin ja hiihdetty hangilla koirat vapaana. Koirat on etsinyt lintuja ja Remu seisoikin Speedyn säestämänä sen ainoan metson mikä löydettiin.

Next Section
Next Section

Kisojen jälkeistä elämää

4 vuotta ago  •  By  •  0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.