Kevät 2017

4 vuotta ago  •  By  •  0 Comments

Meidän tiimillä oli mahtava kisakausi viime talvena; useampi maailmanmestaruus sekä kotimaan kisojen voitot Veskulle. Kati hätyytteli mitalisijoja mm-kisoissa ja kotimaan arvokisoista niitä myös sai.

Keskikesän juhlaa vietettiin viikonloppuna, joten taitaa olla jo aika laittaa viime talven kausi pakettiin.

Syksy ja alkutalvi treenattiin kovaa ajatuksena vain MM –kisat Kanadassa. Tämä työ palkittiin mahtavalla menestyksellä, Veskulle lähes täydellinen kisareissu kolme Maailmanmestaruutta ja yksi MM-hopeaa. Katin osalta neljänteen ja viidenteen sijaan ollaan tosi tyytyväisiä. Mukava oli myös huomata, että Batman –koira juoksi maailman kärkivauhtia saaden heti ensimmäisistä arvokisoista kaksi maailmanmestaruutta.

Kotiuduttuamme jaksoimme vielä kiertää talven kotimaan pääkisat. Veskun menestys jatkui sielläkin samaan tahtiin, sillä kaikista kisoista kotiin tuomisena oli SM-kultaa. Katin kausi jatkui myös hyvin ja hän saavutti myös mitaleja. Kisakausi päättyi SM viestin voittoon.

Vesku ja Batman Palveluskoiraliiton SM-kilpailussa Lieksassa. Kuva Mari Moisala

Kati ja Speedy Lieksan kilpailun lähdössä. Kuva Mari Moisala

Kisakauden jälkeen iski totaalinen väsymys. Kesään asti on menty treeneissä päivä kerrallaan ilman isompia suunnitelmia. Ja on ne treenit saattanut jäädä koko porukaltakin välistä väliinkin. 😊

Superman

Laumamme on nyt vahvistunut, kun kesäkuun alussa haimme Kiimingistä Superman-pennun. Lisää vahvistusta on myös tulossa heinäkuussa Norjasta. Pennut antavat nyt lisää intoa ja pikkuhiljaa alamme taas suunnata katsetta tulevaan kauteen. Syksyn päätavoite on sulanmaan MM-kilpailut Puolassa. Talvelle saamme taas suunnitella reissun Italiaan, kun helmikuun lopussa hiihdetään EM-mitaleista.

Kiitos tukijoille sekä tukijoukoille tästä menestykkäästä talvesta!

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.