Speedyn dopingtestaus EM-kilpailuissa

Negatiivinen tulos


speedy

Taas kerran arvokisoissa arpa osui kohdalle ja Savalen EM-kisojen yhdistetyn maaliintulon jälkeen vastassa olivat kaksi antidopingvirkailijaa. Tämä oli 6 kerta kun tähän touhuun päästiin. 2 kertaan on testattavana ollut Vesku ja nyt jo neljännen kerran meidän koira. Speedylle tämä oli ensimmäinen kerta. Sirujen tarkastus ja virallisten papereiden pikainen täyttö. Koiralle kovasti lähes litra Fitdog palautusjauheella maustettua vettä ja sen jälkeen koira auton häkkiin lepäileen tunniksi. Tämän jälkeen urheilijalle kuivat kamppeet päälle, pulkan purkaminen, suksien pakkaaminen ja vähän syömistä. Tunti oli kulunut ja lähdettiin antamaan näytettä Savalen kylpylähotellille. Urheilijan eli tässä tapauksessa Veskun ja Speedy –koiran lisäksi mukaan saa tulla yksi avustava henkilö, joka tässä tapauksessa oli Kati.  Hotellin parkkialueella Speedyllä onneksi oli jo kova hätä joten pienestä ujostelusta huolimatta Vesku sai näytteen suhteellisen helposti. Tämän jälkeen mentiin antidoping toimistolle hotellin alakertaan täyttämään loput virallisista papereista ja purkittamaan näytteet sääntöjen mukaan. Onneksi tästä touhusta on jo ennalta kokemusta sillä meillä oli vain vartti aikaa, jotta kerettiin takaisin hiihtostadionille päivän kisasuorituksien kukitukseen.

doping kukitus

Eilen, lähes kuukauden kuluttua tuli tieto että tulos on negatiivinen. Eli emme ole käyttäneet mitään kiellettyä. Tämänhän me tiesimme koko ajan mutta aina pientä epävarmuutta tilanteeseen luo se kun koirat nuohoavat ja nauttivat kaiken maailman jutuista mitä maasta löytävät. Savalenin metsäpolulla kun suurta herkkua olivat jäätyneet hevosen kakat.

Lisäksi Speedy oksensi pari päivää EM kisojen jälkeen kangaspalasen joka näytti luudulta. Kotonahan huomattiin sitten että pesuhuoneesta on hävinnyt siellä kuivumassa ollut vessan luutu. Speedyn syönti innon takia meillä kotona ei voi kuivata tai säilyttää sukkia tai muita pieniä vaatteita kodinhoitohuoneessa mihin koirilla on vapaa pääsy.

sumu batman

Nyt nautitaan kevään upeista hankikeleistä!

Next Section

Negatiivinen tulos

4 vuotta ago  •  By  •  0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.