Paluu Norjasta

Norjan reissusta on kotiuduttu ja arkeen palattu. Kisojen jälkeen ajettiin etelään Non-stopin toimistolle tapaamaan tuttuja ja pitämään palaveria tuotteista. Iina sai leikkiä toisten lasten kanssa ja kielimuuri ei tuntunut haittaavan. Vähän oli vaan Norjan lapset aamulla aluksi ihmeissään kun suomea puhuva pikkutyttö käveli perässä ja selitti jotain omia juttujaan. Jatkettiin matkaa vielä etelään Oslon seudulle, jossa Redillä oli tyttöystävä odottamassa. Käytiin treenaamassa siellä melkein Eskil Knagin pihasta lähtevällä ladulla. Enää ei tarvi miettiä mikä tekee Norjalaisten koirista niin kovia ylämäkiin menijöitä, eka nousua mentiin koiran kanssa reilu 10 minuuttia. Pienen alamäen jälkeen nousu olis vielä jatkunutkin, mutta me käännyttiin jo takasin.

veto

lumiukko

Sillä välin kun Vesku treenas koiria niin Iina ehti tehdä lumiukkoja Katin ja Ronin kanssa.

Oslosta lähdettiin torstaina iltana 8 aikaan illalla ajamaan kotia päin Redin tyttökaveri mukana. Sundsvalliin asti päästiin ennen kuin pysähdyttiin nukkumaan. Kello oli silloin neljä yöllä, matka jatkui seitsemältä. Kotona perjantaina iltana viiden jälkeen. Vesku voiteli sukset ja veti vähän henkeä ennen kuin matka kohti SPKL SM-kisoja Kuhmoon jatkui. Päätettiin että Kati jättää SM-kisat väliin, jotta lasten ei tarvinnut istua autossa vielä kahta iltaa. Näin myös Redi sai aikaa narttu koiran kanssa. Redin hommasta ei kuitenkaan tullut mitään ja näin ollen Redin pennut jää saamatta. Hyviä kavereita koirat oli keskenään, mutta se ei vielä riitä että nukkuu samalla sohvalla. Harmittaa kyllä sillä mielestämme Redi on paras vetokoira ja olisimme niin halunneet sen jälkeläisen.

Next Section
SPKL SM-kisat, Kuhmo

Miesten 10 km A-koirien voitto!

spkl_SM

”Lähdin kisaan Batmanin kanssa ja odotukset ei ollut kovat. Omatkin unet kahtena edellisenä yönä oli jäänyt vain kolmeen tuntiin per yö. Väsymys ei kyllä tuntunut, mutta vastaantulijat kyllä muisti mainita että oon väsyneen näköinen. Tarkoitus oli siis vain saada Batmanille kisakokemusta seuraavaa talvea varten. Ajatus kisaan osallistumisesta tuli vasta Norjassa. Ja kun kisaan ilmoittautumista jatkettiin, niin ehdin vielä ilmoittaa meidät mukaan. Batman on toki treenannut muiden mukana syksystä asti, mutta vedot on ollut lyhyitä ja niiden tarkoitus on ollut tehdä sille hyvä motivaation vetoon. Batman on ehtinyt kiertää muutamat kisat turistina ja päässyt näin ollen myös tutustumaan eri ratoihin. Kisassa se juoksikin kuin vanha tekijä. Ekat kolme kilometriä mentiin todella lujaa ja loppu sitten sen mitä jaksettiin. Se näytti tietävän että mennään kaksi kierrosta ja ohitusten jälkeenkin se juoksi hyvin vaikka se näytti jo vähän väsyvän. Matkalla näin että saatiin Kiisken Petriä kiinni joten tiesin että vauhtikin on ollut hyvää. Voitto irtosikin meille reilulla puolella minuutilla Viitahalmeen Markoon. Kiiski oli kolmas jo yli 50 sekuntia perässä. Eli loistava tulos vain kaksi viikkoa aiemmin SPKL:n kisaikään tulleen Batmanin kanssa. Vullin puolella Batman pääsee vasta reilun kahden kuukauden päästä kisaamaan.” Vesku

Virallinen kisakausi on nyt ohi ja treenien taholta voidaan jo hellittää. Vetokuntoa yritetään jonkin verran pitää yllä jotta huhtikuun lopussa Snorockissa koirat vielä olisi vauhdissa. Mutta kyllä nyt otetaan jo rennommin.

revon

Välillä on ihan ok unohtaa otsalamppu kotiin ja hiihdellä luonnonvalossa iltasella.

Next Section

Paluu Norjasta ja SPKL:n SM-kisat

5 vuotta ago  •  By  •  0 Comments

Submit a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.